حامد زمانی رو باید اساسی" لایک" کرد ...
يكشنبه, ۱۹ آبان ۱۳۹۲، ۰۱:۲۶ ب.ظ
اساساً با صف بندی کردن هنرمندان مشکل دارم. وقتی که هنرمندان یک ملت رو صف بندی، خودی و غیر خودی شان کردین، باید منتظر این هم باشین که بین مردم تون هم این دودستگی اتفاق بیافته. اما فی الواقع این صف بندی ها تا حدی اتفاق میافته. گاهی این مرزبندی ها هم لزومش حتمی و واجبه. اما خب، درک این شرایط هنرمندی ظریفی میخاد.وقتی که اخراجی های3 نوروز 90 اکران شد و عده ای فضا رو دوقطبی کرده بودن( اخراجی-جدایی) و یک فضای به شدت غیراخلاقی و غیرحرفه ای همون زمان علیه ده نمکی و فیلمش ایجاد شده بود، ما به قوت از فیلم این بنده خدا حمایت کردیم. مطلب نوشتیم، تبلیغ کردیم، دعوت کردیم و ...عده ای از دوستان خودی - خودم هم صف بندی کردم؟!؟!- که دوست دارن خیلی متفاوت باشن و خیلی متفاوت فکر کنن، شروع کردن به له کردن این فیلم و کارگردانش از نوع بولدزر!هر چی ما قسم و آیه که آقا هفت قرآن به میون ما هم شاید بفهمیم این فیلم از نظر فنی حرفی نداره، اما این بنده خدا عَلَمی رو بلند کرده و انصافاً خوب داره جلو میبرتش. حتی با همه ضعف هاش. نباید تضعیفش کرد. باید این قدر تقویتش کنیم که رشد کنه ... مجتبی یادش بخیر اون موقع مسخره میکرد، میگفت محمد 3 تا فیلم تو عمرش دیده: اخراجی 1 و 2 و 3 و جدیداً هم میگه شده چهار تا. اونا+ رسوایی!اما به نظرم حرف دقیق رو ابرمرد سینمای ارزشی ما یعنی آقا ابراهیم حاتمی کیا زد که: هنر ده نمکی اینه که هواپیمای 4 موتوره رو با یه موتور روشن بلند کرده ...الغرض اینکه حامد زمانی هم درین شوربازار موسیقی، تونسته خیلی خوب از سنگر ارزش ها با هنرش دفاع کنه. حالا لازمش اینه که همه حمایتش کنیم ...وقتی دیگران میتونن ذائقه ما رو تغییر بدن، ما نمیتونیم؟؟!!!لذا حامد زمانی رو باید اساسی لایک کرد ...
- ۹۲/۰۸/۱۹
ما همون موقع نقد کردیم نکوبیدیم
اساسا از نظر محتوایی این فیلم در شرایط ملتهب آن زمان کاری به شدت غلط بود.
زمانی مردم انقدر حساس شدند که با گفتن یک کلمه خس و خاشاک از سمت یک نفر جمعیت اشوبگران چند برابر شد. خیلی زمان میخواهد تا این حساسیت فرو بنشیند.
حالا شما میاید یه فیلم میسازید این همه ملتهب این همه دارای کنایه و استعاره اون هم در همون فضای ملتهب من از اخراجی 1 و 2 تا حدی دفاع میکنم اما از این فیلم نه فنی نه محتوایی دفاعی ندارم.
و به نظر من حرکت حامد زمانی با دهنکی یک مقایسه ی مع الفارق بود.